top of page

My Site 2 Group

Public·102 members

Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt 21 nëntor 2023 TV drejtpërdrejt


16 orë më parë — 55 minuta më parë — Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21.11.2023 (SHIKO ONLINE!!!) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt live 8 shtator ...


Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt 21 nëntor 2023 Sporti 6 sht 12 orë më parë — Zvicra Kosova drejtpërdrejt falas 18 nëntor 2023 Futbolli 6 3 ditë më parë — 6 sht 2023 — Kamp Europian U17 Kual - rezultati i drejtpërdrejtë, ... Kryeziu thotë se të gjitha partitë politike në vend pajtohen në nevojën për reformë zgjedhore, veçse thotë se në çfarë niveli do të shkojë kjo reformë, a do të ketë përmbajtje të kornizës ligjore dhe krejt procesit zgjedhor, apo do të jetë më tepër për të mënjanuar parregullsitë teknike. Ndërkohë, për çështjen e zgjedhjes së presidentit me votë të drejtpërdrejtë nga populli, Kryeziu konsideron se Kosova nuk ka nevojë për një gjë të tillë. Nëse ne shkojmë me një proces zgjedhor pa reformën zgjedhore mendoj që kemi me prodhu institucione, ose përfaqësim jo kredibil të mjaftueshëm, jo përfaqësues të mjaftueshëm ato që i kemi për vite të tëra”, thotë ai. Kryeziu flet për çështjen e zonave dhe listave të hapura, që sipas tij lista me 5 kandidatë është një problem i cili është duke prodhuar vota të pavlefshme. Ai shton se problem më i madh po krijohet me zhvendosjen e garës reale në procesi zgjedhor, që siç thotë ai kanë propozuar të jetë një kandidat një votë, apo maksimalisht të shkohet me tre kandidatë. Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV Kështu, Kosova U17 kalon në raundin e dytë Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Kosovo U17 Drejtëpërdrejt ... Përgatitet për luftë, Presidenti i Bjellorusisë: Gati nëse sulmohet Rusia28 Janar 2022, 21:36 / KOSOVA ALFA PRESS Presidenti i Bjellorusisë, Aleksandër Lukashenko ka folur këtë të premte në Kuvend përpara ligjvënësve bjellorusë lidhur me situatën e tensionuar në Ukrainë. Ai theksoi se nuk dëshironte që të niste një luftë, por paralajmëroi se nëse Bjellorusia apo Rusia do sulmohen drejtpërdrejt do të përgjigjen ushtarakisht. “A do ketë një luftë apo jo? Po, do ketë por vetëm në dy raste, nëse do ketë një sulm direkt kundër Bjellorusisë apo Rusisë. Ukraina raporton për sulm “masiv” nga Bjellorusia - CNA.al “Sulmet e sotme janë të lidhura drejtpërdrejt me përpjekjet e Kremlinit për Parandalohet sulmi terrorist në Itali/ Çiftit me prejardhje nga Kosova i dështon ... Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21 nëntor 2023 55 minu 16 orë më parë — 55 minuta më parë — Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21.11.2023 (SHIKO ONLINE!!!) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt live 8 shtator ... Kryeziu: Kosova s’ka nevojë për president që del drejtpërdrejt nga populliDrejtori ekzekutiv i Institut Demokratik të Kosovës, Ismet Kryeziu, ka folur rreth procesit të reformës zgjedhore, punës në Kuvend dhe çështje të tjera aktuale në vend dhe idesë për zgjedhjen e presidentit të vendit me votë të drejtpërdrejtë nga populli. Ai thotë se pa një reformë zgjedhore nuk mund të prodhohen institucione kredibile. Sipas drejtorit të KDI-së, nuk duhet të shkohet me zgjedhje të reja pa reformë zgjedhore. Zvicra Kosova drejtpërdrejt 18 nëntor 2023 Shiko online 12 t 4 ditë më parë — Kosova Rumania drejtpërdrejt 2022 12:48 Kosova tashmë ka mësuar kundërshtarët ata janë Zvicra, Izraelin, Rumania, Bjellorusi, Andorra që i ... “Unë e kam kundërshtuar edhe atëherë idenë që të jetë në zgjedhje, duke marrë parasysh edhe kompetencat e përgjegjësitë, të jetë një zgjedhje drejtpërdrejt do të ishte kosto shtesë për publikun dhe mendoj që Kosova nuk ka nevojë ta ketë një president që del nga vota drejtpërdrejt, por duke parë pengesat dhe sfidat që ka Kuvendi i Kosovës për të zgjedh presidentin, e kemi parë në mandatin e kaluar me zgjedhjen e zotit Thaçi, kjo e bënë ndoshta më të diskutueshme këtë çështje se ne a guxojmë që të lëmë zgjedhjen e presidentit të jetë sfidues për institucionet e Kosovës, dhe që një kohë të gjatë mos të arrihet, ose të arrihet të zgjidhet në mënyrë jo mjaftueshëm me legjitimitet politik, kredibile, dhe ndoshta një zgjedhje alternative, e drejtpërdrejt do të ishte më e mirë për këtë çështje”, thotë ai. Sipas Kryeziut, nuk duhet të shkohet në zgjedhje të reja pa reformë zgjedhor “Pa e pasur një reformë substanciale, pa e pasur një reformë zgjedhore ne nuk mundemi, nuk kemi rregullatorë se si me ndryshu tjetër formë, kjo është vetëm reforma. Klan Kosova | Pristina 22 orë më parë — Klan Kosova është drejtpërdrejt tani. 17 min · 󰟠. 󰟝. Konventa "Rruga e Re Bjellorusisë do të jetë e vështirë - Klan Kosova. Përzgjedhësi i Kosovës në ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page