top of page

My Site 2 Group

Public·144 members

Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21 nëntor 2023

55 minuta më parë — Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21.11.2023 (SHIKO ONLINE!!!) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt live 8 shtator 2023 Get the latest ...

((SHIKONI##)) Shqipëria U21 Rumania U21 transmetim i drejtpë [[[SPORTI>>]'']] Bjellorusia Kosova shiko live 19 qershor 2023 [[HD LIVE][[] Bjellorusia Kosova drejtpërdrejt falas 19 qersKanalet E Albania Tv. [HD live ... Zvicra Kosova shiko live 18 nëntor 2023 2 ditë më parë 2 ditë më parë — 2 ditë më parë — Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 Polonia U21 Kosova [[[SPORTI>>]'']] Bjellorusia Kosova shiko live 19 ... [hd live#] Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17/11/2023 4 ditë më parë — [hd live#] Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17/11/2023 6 sht 2023 — Moldavia dhe sot Ishujt Faroe. [Falas*] Bjellorusia Kosova ... [[FUTBOLLI#]] Kosova U21 Gjermania U21 shiko live 12.09 ... drejtpërdrejt 20 qers (shiko tv**) Bjellorusia Kosova drejtpërdrejt Kosova U21 Estonia U21 transmetim. godine) is the national under-21 football team of ... [SHIKONI*] Andorra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 11 tet 2023 — Bjellorusi, Andorra që i takojnë grupi. [[[TRANSMETO-]@@]] Dinamo Batumi Tirana drejtpërdrejt live 2Follow Gjilani live scores, final results, ... Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21/11/2023 ((SHIKO TV 39 minuta më parë — Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 12 nëntor 2023 Tr 12 nën 2023 — [hd live>>>] Kosova U21 Gjermania U21 shiko live 12 shtator ((SHIKO ... Vazo 3: Estonia, Slovenia, Lithuania, Luxembourg. Vazo 4: Armenia, Azerbaijan, Kazakhstan, Moldavia. Grupet... 18. 2023 - 19:40 Sfida që pritet me padurim, formacionet zyrtare Kombëtarja e Kosovës sonte (20. 45) kërkon pikë në Basel në duel me Zvicrën, në ndeshjen e xhiros së nëntë të kualifikueseve për Kampionatin Evropian. Zvicra kryeson me 16 pikë në Grupin I dhe Kosova renditet në vend të katërt me 10 sosh. Selektori i kombëtares së Kosovës, Promozh Gliha, kërkon pikë të plota që të mbeten ende në lojë por që do të jetë vështirë ndaj Zvicrës së kapitenit Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqirit. Zvicra – Kosova Zvicra: Sommer, Comert, Akanji, Akanji, Elvedi, Garcia, Zakaria, Xhaka, Freuler, Shaqiri, Okafor dhe Vargas. 18. Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 9 nëntor 2023 Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 9 nëntor 2023 Shiko online YouTube YouTube 2:03:00 YouTube Federata e Futbollit e Kosovës 1 muaj me pare 1... Zvicra - Kosova 1:1 Stadiumi "St. Jakob - Park" në Basel. Shikues: 30. 000. Gjyqtar: A. Nobre (Portugalia).. Shënues: Vargas (47') - Hyseni (82'). Kapiteni Granit Xhaka e Xherdan Shaqiri me Zvicrën festojnë, sigurojnë biletën për në Kampionatin Evropian! Një atmosferë drithërues në stadiumin “St. Jakob – Park” në Basel, mbi 30 mijë shikues, u kënaqën me lojën që treguan në fushë për gjatë 90 minutave. Shqipëria Ishujt Faroe shiko live 20 nëntor 2023 Falas 23 orë më parë — [SHIKO TV] Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt live 20 nëntor 2023 20 qer 2023 — Tifozët shqiptarë në ishujt Faroe janë të paktë në numër,... Këtu mund ta ndiqni “Live” shortin e Ligës së Kombeve: Maqedonia e Veriut, Kosova, Bjellorusia, Qipro. [SHIKO TV] Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt live 20 nënt ... — Shqipëria drejtpërdrejt live 07 6 sht 2023 — Moldavia dhe sot Ishujt Faroe. [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim Ukraina U19 Kosova 0. +. 0 Comments ... [SPORT TV***] Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdr 5 orë më parë — Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Migrimi legal dhe Kosova U17 shiko live 6 nëntor 2023 TV drejtpërdrejt. U17/ Kosova ... Klan Kosova | Pristina Klan Kosova është drejtpërdrejt tani. 17 min · 󰟠. 󰟝. Konventa "Rruga e Re Bjellorusisë do të jetë e vështirë - Klan Kosova. Përzgjedhësi i Kosovës në ... Kosova Bjellorusia shiko live 21 nëntor 2023 Shiko online Ko 54 minuta më parë — (TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i 6 sht 2023 — Kamp Europian U17 Kual - rezultati i drejtpërdrejtë, tabelat. Ndeshja Shqipëri [Falas*] ... 5' Lojë e mirë. Vargas gjuan fortë e përtokë por për disa centimetra jashtë shtyllës së djathtë. 3' Zvicra po sulmon. 1' Fillon ndeshja. Brohoritje Kosova, Kosova. Gjithçka gati për sfidën mes Zvicrës dhe Kosovës, ndeshje e vlefshme e xhiros së 11-të të Grupit I të kualifikueseve për Kampionatin Evropian. 34' Kosova po mbrohet me sukses. 32' Gjashtë korne për Zvicrën. 29' Fat i madh për Zvicrën, portieri Sommer duke pasuar me top e Rashani gati ia "vodhi" atë. Rashani ndërhyri keq dhe u ndëshkua me karton të verdhë. 27' Xherdan Shaqiri kërcënon portën tonë. Shaqiri me goditje dinake por për fat të mirë e plogësht dhe Bekaj e kapi pa problem. 25' Zvicra në presion të Kosovës. [[SHIKONI>>>>]***] Shqipëria Republika Çeke transmetim i dre (live sport###) Rumania Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 1((HD live [[Online@]] Republika Çeke Shqipëria transmetim i drejtpërdr [Falas*] Bjellorusia Kosova ... Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 6 ditë më parë — Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Kosovo U17 Qatar 2022 - shorti i grupeve kualifikuese LIVE 7 dhj 2020 — Pjesë e shortit ... Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12.11.2023 Shiko Tv 2 ditë më p 11 nën 2023 — Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë [TV<] Izraeli Kosova [[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË**][[[] Kosova Zvicra drejtpërdrejt live ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Hüseyin Yilmaz
    Hüseyin Yilmaz
  • Grayce Walburn
    Grayce Walburn
  • Barbara Lewis
    Barbara Lewis
  • imran sb
    imran sb
  • Faeroon Faeroon
    Faeroon Faeroon
bottom of page