top of page

My Site 2 Group

Public·159 members

((JETONI!!)) Shqipëria U19 Sllovenia U19 shiko live 21 nëntor 2023

17 maj 2023 — FIFA U-20 World Cup 2023™: Live streams, highlights and how to watch ... Europe Albania, Andorra, Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgium ...

[TV!] Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt live 20 nëntor 2023 2 ditë më parë — SHIKO TV<) Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdr 10 orë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09.11.2023 5 ditë .. Poland U19. Preliminariile EURO 2023 Under 19 la futsal YouTube YouTube · Përkthe këtë faqe 1:55:26 YouTube FMF TV 23 mar 2023 23 mar 2023 Home | SuperSportSerie A Pippo Inzaghi foli për karrierën e tij të pasur në Serinë A, veçanërisht për përvojën me Milanin, në një intervistë për “Corriere della Sera”.... Serie A Historia mes Napolit dhe Kvaratskhelia do të vazhdojë për një kohë të gjatë. Pavarësisht zërave për interes të fortë nga Reali i Madridit, Bayerni... Nuk duhet të jetë e lehtë përgatitja e një ndeshje që vlen kreun e klasifikimit në Itali dhe psikologjikisht edhe më të rëndësishme në... Kosova U19 Sllovenia U19 shiko live 14 nëntor 2023 Kosova U19 Sllovenia U19 shiko live 14 nëntor 2023 KOSOVO U19 - SLOVENIA U19. LIVE HD. WOMEN'S EUROPEAN CHAMPIONSHIP. How to watch Slovenia v Northern Ireland on TVNorthern Ireland senior men are back in action tonight in a UEFA Euro 2024 qualifier. Michael O’Neill’s men, captained by Manchester United's Jonny Evans (above), will be aiming bounce back from a run of three consecutive narrow defeats as they take on Slovenia in Ljubljana. The match, which will be played at Stadion Stožice, is the first competitive meeting between the two teams since a 0-0 draw in Belfast in 2011. MORE: Northern Ireland U21s match against Luxembourg to be streamed live Northern Ireland have faced Slovenia five times in total, winning three times, drawing once and losing once. How to watch on TV Tonight’s match will be screened live on ViaPlay Sports 1 and kick-off is set for 7:45pm BST. CASTLEBET | Sports Betting Namibia | Football BET online 3 orë më parë — Football, /, International Youth, /, U19 European Championship. Albania U19. Slovenia U19. Tue 21/11 15:00. All. Main. Goals. H'caps. Specials. Odd/Even. Portieri spanjoll ka marrë disa oferta,... Marcelo Gallardo është zyrtarizuar si trajneri i ri i Al-Ittihad. 47-vjeçari argjentinas, të cilin të gjithë e pritnin të bëhej pjesë e futbollit europian,... Angli Antoine Griezmann mund të rikthehet në Premier League. Sipas raportimeve të medieve angleze, Manchester United e pëlqen shumë sulmuesin francez, me këtë të fundit... Blerja e pjesshme e aksioneve të Manchester United nga Sir Jim Ratcliffe duket një formalitet, me miliarderin britanik që po mbyll procedurat e fundit... Premier League Chelsea dhe Manchester City prodhuan një ndeshje spektakolare mes tyre fundjavën e kaluar në Premier League. Slovenia U19 vs Belgium U19 Match Centre Overview Live Score Overview for Slovenia U19 vs Belgium U19. Including details of albania-u19. Albania U19. 1, 0, 0, 1, 0. Qualification/Relegation. P Played; W Wins ... Një asist i shkëlqyer i Ndreçkës, i cili dhuron një top për Dobrën, i cili godet bukur me kokë dhe dërgon topin në rrjetën kundërshtare. 2-0 për Shqipërinë, që në minutat e mbetura të takimit, krijon edhe disa raste të tjera si dhe kontrollon mirë lojën, duke ruajtur avantazhin e dyfishtë. Në minutat shtesë të takimit, gjyqtari akordon një penallti në favor të sllovenëve, por që grushtohet nga portieri shqiptar Angelo Tafas. Ndeshja mbyllet me rezultatin final 2-0, me Shqipërinë U-21 që renditet në vendin e dytë në grupin G me 9 pikë, po aq sa Republika Çeke, që do të luajë nesër kundër Kosovës. Irlanda U19 Shqipëria U19 shiko live 15 nëntor 2023 Sporti 6 ditë më parë — Irlanda U19 Shqipëria U19 shiko live 15 nëntor 2023 Sporti 12 orë më parë — Ireland vs Albania 2023-11-15 live stream, tips, ... Albania vs Slovenia Football Betting Tips & Predictions 11 orë më parë — Albania will host Slovenia at on 2023-11-21 at 13:00 in an interesting encounter in U19 European Championship, Qualification. Albania, currently ... Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 20.11.202 1 ditë më parë — Portugalia U17 Shqipëria U17 drejtpërdrejt 15 nëntor 2023 Sh 5 ditë më parë — (SHIKO TV<) Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdr 10 ... Watch DAZN 1 Live Stream | DAZN DE 19 orë më parë — Albania v Faroe IslandsEuropean Qualifiers · Levante v Racing SantanderLALIGA FC Bayern München U19 v Galatasaray U19UEFA Youth League · Getafe v Cádiz ... Sport Events - SportEventz | Live sports schedule on TV Check where you can watch your favorite sport live! Hide Channels Free Channels Only. International Youth, U19 UEFA European Championship Qualif. Albania. vs ... Where to watch Women's U19 EURO: TV, streaming Please check the UEFA.tv home screen for matches that may be available in your territory. Official broadcast partners (subject to update). Europe. Albania: RTSH Merkato Tottenham po bën mirë këtë sezon në Premier League me Ange Postecoglou në pankinë. Pavarësisht dy humbjeve në dy takimet e fundit, skuadra londineze... Bundesliga Vinicius Junior u dëmtua gjatë ndeshjes Kolumbi-Brazil (2-1), sfidë e vlefshme për eliminatoret e Kupës së Botës 2026. Sulmuesi brazilian do të qëndrojë rreth... Futboll Angel Di Maria është gati të tërhiqet nga Kombëtarja Argjentinase. Sulmuesi 35-vjeçar, i cili vesh fanellën e vendit të tij që prej 2008-ës ka... David De Gea qëndron pa skuadër prej muajit korrik, kur i dha fund aventurës 12-vjeçare me Manchester United. (SHIKO TV<) Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdr 6 ditë më parë — (SHIKO TV<) Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 14 nëntor 2023 Kombëtarja e Kosovës sonte takohet me Slloveninë. Belgium U19 vs Albania U19 » Predictions, Odds, Live Belgium U19 vs Albania U19 ❱ 17.11.2023 ❱ Football ❱ Euro U19 Qualification ✔️Free Betting Tips & Predictions ⚡ Livescore Best Betting Odds ⭐ Live ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Hüseyin Yilmaz
    Hüseyin Yilmaz
  • Grayce Walburn
    Grayce Walburn
  • Barbara Lewis
    Barbara Lewis
  • imran sb
    imran sb
  • Faeroon Faeroon
    Faeroon Faeroon
bottom of page