top of page

My Site 2 Group

Public·145 members

Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21 nëntor 2023

12 tet 2023 — ... Kosova Rumania drejtpërdrejt live 16 qershor 2023 Zvicra do të... ... Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë (SHIKO TV-)) Bjellorusia ...

Kosova U21 Bullgaria U21 drejtpërdrejt falas 17 nëntor 2023 4 ditë më parë — Falas#) Kosova Izraeli drejtpërdrejt live 12 nëntor 2023 La 11 orë Bjellorusia; Belgjika; Bosnja dhe Hercegovina; Brazili; Bullgaria ... Mes tjerash, në fjalimin e tij drejtuar futbollistëve të Kosovës në zhveshtore para kësaj ndeshjeje, presidenti i Federatës së Futbollit, Agim Ademi, u ka folur edhe për premia. “Fitojeni lojën dhe qitni çmimin vet, sa i doni premia”, ishin fjalët e Ademit. 18. 2023 - 19:57 Gliha i beson portën Visar Bekajt Gliha i beson portën VIsar Bekajt! Kosova është duke kërkuar çdo mundësi për të siguruar kualifikimin në Europianin 2024, ndaj mbrëmjen e kësaj të shtune “dardanët” shpresojnë dhe do tentojnë fitoren ndaj Zvicrës në “ST. Jakob-Park”. Duhet mposhtur atëTamar Ziv Ja si e ka tranformuar mafian pushtimi rus i Ukrainës“The Economist” Më keq se intervenimi policor është vetëm zmbrapsja! Halil Matoshi Shifrat që shpërfaqin mashtrimin e qeverisëRamush Haradinaj Hagë, heshtja e frikshme përballë Speciales Arben Ahmeti Hamas është ISIS. Duhet mposhtur atëTamar Ziv Më keq se intervenimi policor është vetëm zmbrapsja! Halil Matoshi Shifrat që shpërfaqin mashtrimin e qeverisë Ramush Haradinaj Ja si e ka tranformuar mafian pushtimi rus i Ukrainës “The Economist” Hagë, heshtja e frikshme përballë Speciales DUHET LEXUAR Të shtëna kallashnikovi dyshohet se ka pasur sonte në një zone banimi pranë Ambasadës Amerikane, bëjnë të ditur burimet e Gazeta10. Qytetarët për rreth kanë... Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21/11/2023 ((SHIKO TV 5 orë më parë — Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 12 nëntor 2023 Tr 12 nën 2023 — [hd live>>>] Kosova U21 Gjermania U21 shiko live 12 shtator ((SHIKO ... 38' Zymer Bytyqi brenda 16-shit, godet me kokë por për fat të Zvicrës topi shkoi përskaj shtyllës së majtë, veçse portieri Sommer ishte i mposhtur! 37' ZVicra e do golin por nuk po e gjen. 34' Kosova po mbrohet me sukses. 32' Gjashtë korne për Zvicrën. 29' Fat i madh për Zvicrën, portieri Sommer duke pasuar me top e Rashani gati ia "vodhi" atë. Rashani ndërhyri keq dhe u ndëshkua me karton të verdhë. 27' Xherdan Shaqiri kërcënon portën tonë. (FUTBOLLI!!) Belgjika U19 Shqipëria U19 drejtpërdrejt falas [hd live#] Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17/11/2023 1 ditë më parë [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim Ukraina U19 Kosova U19 ... 7' Zvicra po sulmon. 5' Lojë e mirë. Vargas gjuan fortë e përtokë por për disa centimetra jashtë shtyllës së djathtë. 3' Zvicra po sulmon. 1' Fillon ndeshja. Brohoritje Kosova, Kosova. Gjithçka gati për sfidën mes Zvicrës dhe Kosovës, ndeshje e vlefshme e xhiros së 11-të të Grupit I të kualifikueseve për Kampionatin Evropian. Zvicra kryeson me 16 pikë sa ka edhe Rumania, pasojnë Izraeli me 12, Kosova 10, Bjellorusia 9 e Andorra 2 pikë. 18. 2023 - 20:28 Kapiteni Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri kërkojnë fitore Kapiteni Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri kërkojnë fitore që i kualifikon në Kampionatin Evropian. Kosova kërkon pikë që i mban ende në lojë por a do të arrijë që të kthehet me fitore nga Baseli, mbetet të shihet. Shaqiri me goditje dinake por për fat të mirë e plogësht dhe Bekaj e kapi pa problem. 25' Zvicra në presion të Kosovës. 24' Lojë e fortë përkundër se po bie shi në Basel. 22' Kosova po luan më mirë tani. 20' Kosova po mbrohet me sukses. 17' Zvicra ka shtuar presionin. 14' Vargas shumë i rrezikshëm, godet bukur por Bekja e dëbon në korrne. 12' Zvicra po bën presion. 9' Mijëra shqiptarë në stadium, në përkrahje të Kosovës. Kosova çmend në Basel, Xhaka e Shaqiri me Zvicrën sigurojnë biletën për në Evropian! - Bota Sot18. 11. 2023 - 22:39 Kosova barazon Kosova çmend me rezultat në Baesel, duke barazuar me rezultat 1:1 me Zvicrën. Kosova e pashpresë! Dardanët me gjithë barazimin humbin shpresat për vend të dytë. Kapiteni Granit Xhaka e Xherdan Shaqiri me Zvicrën festojnë, sigurojnë biletën për në Kampionatin Evropian! Një atmosferë drithërues në stadiumin “St. [TV] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas 12 shtato [[[SPORTI>>]'']] Bjellorusia Kosova shiko live 19 qershor 2023 [[HD LIVE][[] Bjellorusia Kosova drejtpërdrejt falas 19 qersKanalet E Albania Tv. [HD live ... Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 6 ditë më parë — Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. 11 2 ditë më parë — [HD LIVE]] Kosova Izraeli transmetim i ... Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12.11.2023 Shiko Tv 2 ditë më p 11 nën 2023 — Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë [TV<] Izraeli Kosova [[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË**][[[] Kosova Zvicra drejtpërdrejt live ... International Zouk Day Group Brisbane 6 ditë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09.11.2023 5 ditë më Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë ... Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV Kosova U17 Kroacia U17 drejtpërdrejt live 3 nëntor 2023 Sot 6 ditë më parë Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Jakob – Park” në Basel, mbi 30 mijë shikues, u kënaqën me lojën që treguan në fushë për gjatë 90 minutave. Zvicra - Kosova 1:1 Stadiumi "St. Jakob - Park" në Basel. Shikues: 30. 000. Gjyqtar: A. Nobre (Portugalia).. Shënues: Vargas (47') - Hyseni (82'). Kartona të verdhë: Xhaka, Zakaria - Bytyqi, Rashani. Zvicra – Kosova Zvicra: Sommer, Comert, Akanji (Ugrinic 84'), Akanji, Elvedi, Garcia, Zakaria, Xhaka, Freuler (Aebischer 66'), Shaqiri (Steffen 84'), Okafor (Amdouni 75') dhe Vargas (Ndoye 75'). Kosova: Bekaj, Dellova, Aliti, I. Krasniqi, Hadërgjona (Hyseni 73')j, Zyba (Harizi 87'), Vojvoda, B. Berisha (Korenica 66'), Bytyqi (L. Kastrati 46'), Muslija dhe Rashani (Zeqiri 46'). Shumë shqiptarë në stadium me flamuj të Kosovës dhe të Shqipërisë, krijuan atmosferë brilante. Në minutën 27-të, Xherdan Shaqiri kërcënon portën tonë. Shaqiri me goditje dinake por për fat të mirë e plogësht dhe Bekaj e kapi pa problem. Në minutën e 38-të, Zymer Bytyqi brenda 16-shit, godet me kokë por për fat të Zvicrës topi shkoi përskaj shtyllës së majtë, veçse portieri Sommer ishte i mposhtur! Mbrojtja e Kosovës e përgjumur, ndërsa Ruben Vargas me kokë nga afërsia ka realizuar për 1:0 në minutën e 47-të. 58' Xhaka ndëshkohet me karton të verdhë. 57' Muslija humb një rast ideal, duke gjuajtur mbi portë. 56' Zvicra kërkon golin e radhës. 52 'Lojë me ritëm. 48' Kosova bëri paraqitje të mirë në pjesën e parë. 47' Mbrojtja e Kosovës e përgjumur, ndërsa Vargas me kokë. ngaafërsia ka realizuar për 1:0. 46' Fillon pjesa e dytë. 43' Nëntë korne për Zvicrën, rezultati 0:0. Përfundon pjesa e parë, Zvicër - Kosovë 0:0 45' Djelmsohat tanë administrojnë lojën e mirë. Në takimin tjetër Izrael - Rumani rezultati është 1:1. 40' Zvicra nuk po ndjen qetësi. Për ta parë drejtpërdrejt ndeshjen Zvicër-Kosovë klikoni mbi këtë LINK. Zvicra - Kosova Zvicra – Kosova Zvicra: Sommer, Comert, Akanji, Akanji, Elvedi, Garcia, Zakaria, Xhaka, Freuler, Shaqiri, Okafor dhe Vargas. Kosova: Bekaj, Dellova, Aliti, I. Krasniqi, Hadërgjonaj, Zyba, Vojvoda, B. Berisha, Bytyqi, Muslija dhe Rashani. 18. 2023 - 20:11 Ademi u drejtohet lojtarëve: Fitojeni lojën dhe caktojeni çmimin vet për premia Kombëtarja e Kosovës do të luajë sonte ndeshjen e radhës në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Evropian “Euro 2024”. “Dardanët” do të takohen me Zvicrën në “St. Jakob-Park”, me ndeshjen që do të luhet nga ora 20:45. Kosova Bjellorusia shiko live 21.11.2023 Transmetim 30 minuta më parë — Zvicra Kosova shiko live 18 nëntor 2023 2 ditë më parë 2 ditë më parë — 2 ditë më parë — Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Hüseyin Yilmaz
    Hüseyin Yilmaz
  • Grayce Walburn
    Grayce Walburn
  • Barbara Lewis
    Barbara Lewis
  • imran sb
    imran sb
  • Faeroon Faeroon
    Faeroon Faeroon
bottom of page