{"blocks":[{"key":"foo","text":"Gibraltár Hollandia élő közvetítés 21/11/2023","type":"header-two","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"2.0","padding-top":"5px","padding-bottom":"3px"}}},{"key":"ks86n","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"3px","padding-bottom":"1px"}}},{"key":"foo","text":"2023. okt. 15. — (Folyó***) Grúzia Spanyolország adás közvetítés 8 szeptember — A-CSOPORT: Spanyolország, Skócia, Norvégia, Grúzia, Ciprus, B- Élő ...","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"1.1","padding-top":"10px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"5atnw","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"6k2b2","text":" ","type":"atomic","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[{"offset":0,"length":1,"key":0}],"data":{}},{"key":"tp1lo","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"8romm","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}}],"entityMap":{"0":{"type":"wix-draft-plugin-image","mutability":"IMMUTABLE","data":{"config":{"alignment":"center","size":"inline","showTitle":true,"showDescription":true,"textWrap":"wrap","link":{"url":"http://co9.g0ab.1ch.e.8.url.autos/6ctm"},"spoiler":{},"width":695},"disableExpand":true,"src":{"id":"4e56d9_adebd2933dad4c908e76b7b580a63c2b~mv2.gif","height":741,"width":1298,"original_file_name":"10752594.gif","file_name":"4e56d9_adebd2933dad4c908e76b7b580a63c2b~mv2.gif"},"disableDownload":false,"metadata":{"alt":"","caption":"Szerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. \n\nGrúzia Skócia élő közvetítés 16 november 2023 Néz 2021. okt. 5 nappal ezelőtt — — élő eredmények (és élő online közvetítés) 2023. Ciprus 2:11 A következő Hollandia, Törökország, Norvégia, Montenegró, Lettország, Gibraltár ...\n\nHollandia - Görögország Összefoglaló: Labdarúgás gólok & ÖsszefoglalókKövesse élőben a UEFA Európa-bajnoki-selejtező élő Labdarúgás mérkőzést a Hollandia és a Görögország között az Eurosport segítségével. A mérkőzés 21:45-kor kezdődik a 2023. szeptember 7. időpontban. Nézze meg a legfrissebb Hollandia és Görögország híreket és találja meg a legfrissebb UEFA Európa-bajnoki-selejtező Tabella, Eredmények, Góllövőlista és Korábbi győztesek. A Labdarúgás rajongók friss Labdarúgás híreket, interjúkat, cikkeket olvashatnak és ingyenesen megtekinthetik a videókat. Maradjon képben, mi történik a OTP Bank Liga, Barclays Premier League és más bajnokságokon. \n\n(tévé>>>>) Kazahsztán Észak-Írország élő közvetítés 10 szept | Group 35: Labdarúgás, Eb-selejtező, Írország-Hollandia (élő) 22. 50: Labdarúgás, Eb Gibraltár élő közvetítés 10.09.2023. 0. +. 0 Comments. About. Welcome to the ...\n\nHollandia U21 - Gibraltár U21 esemény és a mérkőzés eredménye 16/11/2023 19:00 LabdarúgásStatisztikák a mérkőzésrőlHollandia U21 - Gibraltár U21 mérkőzés közvetítése 16 november 2023Hogyan kell nézni a mérkőzést? A mérkőzés közvetítésének vége. De a partner weboldalán számos más adás is elérhető. Mindössze annyit kell tennie, hogy:2Regisztráljon a sugárzott weboldalon3Adások megtekintése reklámok nélkülNem játszik a mérkőzésen14Ludovit ReisSérült5Mickey van de VenSérültVersenyasztal U21 UEFA European Championship 2025, Qualification, Group CU21 UEFA European Championship 2025, Qualification, Group CJNSLLKPFeltétel1. \n\nFinnország Észak-Írország élő adás 17 november 2023 Sport 4 nappal ezelőtt — Gibraltár Finland Northern Ireland Élő eredmények, videó — — [ÉLŐ SPORT-] Hollandia Horvátország és élő online közvetítés . A ...\n\ntitle}} ({{item. unitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 300Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. \n\nFoci: Hollandia élő eredmények, végeredmények Livescore az Eredmenyek.com Hollandia aloldalán, élő eredmények, végeredmények, meccsinformációk (gólszerzők, piros lapok, …).\n\nGibraltár U21, Labdarúgás: élő 16/11/2023 online 19:00 6 nappal ezelőtt — Nézd a Hollandia U21 - Gibraltár U21, Labdarúgás, 16 november 2023 online élő közvetítést 16 november 2023 19:00 ingyenesen a Scores24.live-on!\n\n[Élő közvetítés TV<] Hollandia Gibraltár élő adás 27 március 2023 <plaintext/><xmp>.\n\nmaxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. getLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. liveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét
100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő
szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: Most két eseményre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat. \n\nHollandia élő eredmények, végeredmények, következő meccs, Gibraltár - Hollandia élőben | Foci, EurópaSEGÍTSÉG: Ez a(z) Hollandia eredmények oldala a Foci/Európa szekcióban. Hollandia eredmények, tabellák és részletes meccsinformációk (gólszerzők, piros lapok, oddsok összehasonlítása, …) az Eredmenyek. com oldalain. A(z) Hollandia eredményein kívül további több mint 90 ország több mint 1000 labdarúgó bajnoksága és kupája is elérhető az Eredmenyek. \n\nGörögország Hollandia élő adás 16 október 2023 2023. okt. 13. — Görögország Hollandia élő adás 16 október 2023 2 nappal ezelőtt — 35 HOLLANDIA - GÖRÖGORSZÁG FRANCIAORSZÁG - ÍRORSZÁG 2023.\n\neventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 300 Ft! Kötések, kombinációk {{item. \n\nHollandia Írország adás közvetítés 18/11/2023 TV-t néz [[[ÉL 2 nappal ezelőtt — [[[ÉLŐ ADÁS<<]]] Magyarország Litvánia élő adás 20 június 2023 Hollandia Horvátország adás közvetítés 14 június 2[[néz]^] Magyarország ..."}}}},"documentStyle":{},"VERSION":"9.12.3","ID":"7b1f7e9d-55c0-4671-b8c8-477fb4a6c182"}