top of page

My Site 2 Group

Public·172 members

Рэспубліка Косава Беларусь глядзець 21 лістапада 2023

48 хвілін таму — [Жывы спорт===] Рэспубліка Косава Беларусь глядзець 21 лістапада 2023 4 гадзіны таму — Рэспубліка Косава Беларусь глядзець анлайн 21 ...

(((паток===))) Ізраіль Беларусь прамая трансляцыя 12.09.2023 Намеснік міністра замежных спраў Рэспублікі Косава Пятрыт Селімі ў 2015 — [Глядзець>>>] Беларусь Ізраіль глядзець 16 чэрвеня 2023 Пасол Ізраіля: мы ... — Разумею, што ў такіх праектах журналісты — людзі паднявольныя, яны расказваюць пра тое, што ім дыктуюць кіраўніцтва і спонсары. Але якія месцы, дзе вы пабывалі са здымачнай групай, спадабаліся менавіта вам? — «Я хачу гэта ўбачыць» быў не толькі маім першым вопытам як журналіста-падарожніка, гэта яшчэ і мой першы прадзюсарскі праект. г. Косава – Афіцыйныя геральдычныя сімвалы Косава. г. Косава. Івацэвіцкі раён. B24 KossovoG. Герб зарэгістраваны ў Гербавым матрыкуле Рэспублікі Беларусь 1 кастрычніка 1998 г. № 27. Герб: У блакітным ... Там ёсць і гісторыя — Брэсцкая крэпасць, і прырода — Белавежская пушча, і замкавае кольца — Ружаны, Косава і г. д. Што да іншых краін, асабіста я заўсёды шукаю нешта неардынарнае, нават небяспечнае. У гэтым плане мне блізкая Азія, там ты ніколі не ведаеш, што цябе чакае за паваротам. Тайланд — абсалютна турыстычная краіна. Але там шмат неверагодных, нечаканых эмоцый. Быў такі цікавы момант: прадавец з рынку карміў мяне мадагаскарскімі прусамі, а я вырашыў пачаставаць яго нашым хрэнам. Ад гэтай вастрыні ў яго з’явіліся слёзы на вачах. Вось па такія эмоцыі я і езджу. Падарожжа ў мінулае: музей-сядзіба Тадэвуша Касцюшкі ў Дзверы музея адчыненыя штодня з 10.00 да 18.00, але экскурсійнае абслугоўванне прадастаўляецца толькі з серады па нядзелю. Інфармацыя пра Беларусь Куды глядзець ... У нас вельмі мала часу, каб раскрыць усё тое, што мы хочам. — Праекты накшталт вашых ёсць на кожным канале. Навошта трэба глядзець тэлепрадукт менавіта беларускай вытворчасці? — Я заўсёды вельмі сур’ёзна рыхтуюся да паездак. Шукаю ўсё, што мае калегі ўжо зрабілі да гэтага. Аддаю на прагляд матэрыялу два-тры дні. Прычым бяру не толькі забаўляльныя сюжэты, але і сур’ёзныя дакументальныя фільмы. Пры гэтым мая мэта заўсёды — паказаць тое, што гледачы яшчэ не бачылі. Вядома, без якіхсьці агульнавядомых фактаў не абысціся, але мы стараемся паказваць іх пад іншым пунктам гледжання. Белсат» – адна з найвялікшых справаў у маім жыцці» 10 сне 2022 г. — глядзець, але звычайна беларускіх тэмаў было не так шмат. Я Я глядзела на Беларусь праз прызму майго досведу з Польскай Народнай Рэспублікай. З замежжам тое ж самае. Напрыклад, прыбыўшы на Кіпр, атрымаў зусім не тыя эмоцыі, якіх чакаў. Востраў аказаўся вельмі спакойным. З Грэцыяй была іншая гісторыя: думаў, там усё ціха і паважна, а мы знайшлі такі сапраўдны мужчынскі экстрым. — Якія месцы спадабаліся больш за ўсё? — Усё залежыць ад вашай мэты. Паляжаць на пляжы — гэта адно. Адкрыць для сябе краіну — іншае. У Беларусі ёсць і адно, і другое. Італія — асаблівая Еўропа. Яе жыхары вельмі тэмпераментныя, не могуць доўга сядзець на адным месцы. Там можна ляжаць на шэзлонгу, а можна ўбачыць неверагодныя помнікі архітэктуры. Мне ж вельмі хацелася трапіць у музей «Ферары». Пасядзець за рулём гэтай машыны было маёй марай. Грэцыя месцамі была зусім нечаканая. Для мяне вельмі важны адрэналін, і я его атрымаў, трапіўшы ў спеліялагічную экспедыцыю. Конкурс "Белая птушка" ... Республики Беларусь (далее – организатор конкурса). Конкурс проводится при Яна адварочвалася ад яго, старалася не глядзець і чакала, каб ён хутчэй пайшоў на ... І зусім іншыя эмоцыі былі, калі ў абсалютна дзікім месцы па закліку пастуха з гор раптам пачыналі спускацца статкі коз. Дзіўнае відовішча. Потым гэты пастух вучыў мяне даіць коз. Там жа прама ў гарах на вогнішчы мы рабілі з ім сыр. Усё гэта вы ўбачыце ў бліжэйшых выпусках. — А ці ёсць у вас куфар ці палічка з сувенірамі? — Я не шапаголік, не люблю хадзіць па рынках і крамах, хай гэта нават у Італіі. Мне цікавыя рэчы з гісторыяй. Напрыклад, на Крыце ёсць тры сям’і, якія стагоддзямі робяць халодную зброю. Мне дазволілі самому, вядома ж, пад наглядам майстра, зрабіць нож з барановага рога. Рэч павінна дарыць мне ўспаміны, і дзякуючы гэтай зброі я заўсёды буду памятаць пра Крыт. У падарожжы для мяне вельмі важна знаёмства з новымі людзьмі. «Я хачу гэта ўбачыць» цалкам паказалі менавiта так. Людзі глядзелі на Беларусь вачыма чалавека, які сядзіць на матацыкле. Рабіць такія сюжэты не так проста, як многім здаецца. Каб зняць адзін выпуск пра нейкі рэгіён краіны, мы трацілі два дні. Але гэтыя два дні ты не спіш і не ясі — няма калі. Гэта нагадвае справу дэсантнікаў. Тое ж самае адбываецца з «Вялікім сэлфі-турам». Усім здаецца, напрыклад, што калі збіраюся ў Грэцыю, то еду на адпачынак. Нічога падобнага: я еду працаваць. Часам мы здымаем па 16 гадзін у суткі, бывае, адмаўляемся ад абедаў, бо не паспяваем. Мне б хацелася паказваць больш, скрупулёзна разбірацца ва ўсіх нюансах, даследаваць кожны міліметр, але гэтага не дазваляе тэлевізійны фармат. — Ёсць месцы, куды другі раз не паедзеце і іншым не параіце? — У Беларусі няма пунктаў, куды я катэгарычна не раіў бы ехаць. Але ёсць месцы, якія не апраўдвалі чаканняў. Каштоўныя менавіта выпадковыя сустрэчы. Можна пагаварыць з чалавекам пяць хвілін, падарыць яму сваё цяпло і тое ж атрымаць ад яго, гэта западае глыбока ў душу — гэта і ёсць самы каштоўны сувенір. — Куды з сям’ёй паедзеце адпачываць гэтым летам? — Нам не трэба месячнага адпачынку, дастаткова выхадных. Збіраемся з сябрамі, бяром палаткі і на пару дзён адпраўляемся на Лепельскія азёры. Летам у Беларусі шыкоўна. Варта куды-небудзь ірвануць, калі надыходзіць сумная восень, ці ранняй вясной, калі ўжо хочацца сонца. Ідэя праекта нарадзілася з таго, што я разам з членамі аднаго з мотаклубаў удзельнічаў у мотапрабегах па краіне. У нейкі момант падумаў: чаму б не падзяліцца гэтым з гледачамі? «Вялікі сэлфі-тур» — іншая гісторыя, там я трошкі ў іншай ролі, і часам мне хочацца ўключыць у сабе прадзюсара, сказаць: «Хлопцы, давайце зробім вось так і вось так». Але нават нягледзячы на гэта не магу сказаць, што нейкія месцы мне не спадабаліся. Заўсёды можна знайсці нешта цікавае. У абодвух праектах адзін недахоп — абмежаваны хранаметраж. Еўрарадыё | Еврорадио У Гаазе пачаўся суд над экс-прэзідэнтам часткова прызнанай рэспублікі Косава. Абвінавачванні Хашыму Тачы выстаўлены па дзесяці пунктах. Сярод іх — забойствы ... Косава запрашае на парафіяльны фэст і адкрыццё 7 мая 2018 г. — Глядзець усе навіны · Дашлі навіну. Папулярныя радзелы навінаў. Мінска УНП 101568363 / Рэспубліка Беларусь, г. Мінск, вул. Рэвалюцыйная, 1а ... “Графу Пуслоўскаму не давалі шэсьць сотак, як нам” 19 сне 2007 г. — Партызаны, як напалі на Косава, больш крыўды зрабілі Косаву, чым немцы, калі наступалі. Рэспубліка выдзеліла 840 мільёнаў рублёў. Зрабіць дах ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Hüseyin Yilmaz
    Hüseyin Yilmaz
  • Grayce Walburn
    Grayce Walburn
  • Barbara Lewis
    Barbara Lewis
  • imran sb
    imran sb
  • Faeroon Faeroon
    Faeroon Faeroon
bottom of page