top of page

My Site 2 Group

Public·641 members

Kristofer Taylor
Kristofer Taylor

Pravidelný úklid domácnosti

Ahoj všem, řeším teď, jestli si pořídit pravidelný úklid bytu od nějaké firmy, nebo si to dál zvládat sama. Mám malé děti a po práci už mi na pořádné vysávání a mytí podlah moc sil nezbývá. Kolik tak stojí pravidelný úklid 1x týdně (byt cca 70 m²) a je to vůbec výhodné oproti paní na hodinu? Máte někdo dobrou zkušenost s nějakou spolehlivou firmou v Praze? Děkuji za rady!

5 Views
Strawbarry Team
Strawbarry Team
11. Feb.

Já mám s pravidelným úklidem dobrou zkušenost už asi půl roku. Nejdřív jsem taky váhala, jestli to má cenu, ale když přijde stejná paní, která ví, co a jak u nás má dělat, je to fakt znát byt je opravdu čistý a já mám najednou víc času. Platím kolem 800–1000 Kč za návštěvu podle toho, co všechno chtějí (vysát, vytřít, koupelny, kuchyňské povrchy).

Zkoušela jsem i jednu menší firmu, která se specializuje na pravidelné úklidy a mají slušné recenze víc info a jejich zkušenosti od lidí je třeba tady https://white-uklid.cz/services/pravidelny-uklid/ . Komunikace dobrá, žádné divadlo, prostě přijedou, udělají svoji práci a jdou.

Pokud nechceš velkou agenturu, takhle menší firmy mi přijdou osobnější a spolehlivější. Záleží samozřejmě na oblasti, ale v Praze je výběr slušný. Doporučuju si nejdřív domluvit zkušební úklid a pak se rozhodnout.

Members

• harry bajwa
    harry bajwa
  • Hüseyin Yilmaz
    Hüseyin Yilmaz
  • tfg seo
    tfg seo
  • Stussy Clothing
    Stussy Clothing
  • Grayce Walburn
    Grayce Walburn
  • Instagram