Pravidelný úklid domácnosti
Ahoj všem, řeším teď, jestli si pořídit pravidelný úklid bytu od nějaké firmy, nebo si to dál zvládat sama. Mám malé děti a po práci už mi na pořádné vysávání a mytí podlah moc sil nezbývá. Kolik tak stojí pravidelný úklid 1x týdně (byt cca 70 m²) a je to vůbec výhodné oproti paní na hodinu? Máte někdo dobrou zkušenost s nějakou spolehlivou firmou v Praze? Děkuji za rady!
5 Views

Já mám s pravidelným úklidem dobrou zkušenost už asi půl roku. Nejdřív jsem taky váhala, jestli to má cenu, ale když přijde stejná paní, která ví, co a jak u nás má dělat, je to fakt znát byt je opravdu čistý a já mám najednou víc času. Platím kolem 800–1000 Kč za návštěvu podle toho, co všechno chtějí (vysát, vytřít, koupelny, kuchyňské povrchy).
Zkoušela jsem i jednu menší firmu, která se specializuje na pravidelné úklidy a mají slušné recenze víc info a jejich zkušenosti od lidí je třeba tady https://white-uklid.cz/services/pravidelny-uklid/ . Komunikace dobrá, žádné divadlo, prostě přijedou, udělají svoji práci a jdou.
Pokud nechceš velkou agenturu, takhle menší firmy mi přijdou osobnější a spolehlivější. Záleží samozřejmě na oblasti, ale v Praze je výběr slušný. Doporučuju si nejdřív domluvit zkušební úklid a pak se rozhodnout.