top of page

My Site 2 Group

Public·107 members

Shqipëria U17 Mali i Zi U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 21 nëntor 2023 Falas


11 minuta më parë — [TRANSMETIM TELEVIZIV>>>>]] Shqipëria U17 Mali i Zi U17 shiko live 21.11.2023 17 orë më parë — ... U17 | UEFA Women's U-17 Euro Qualifying ...


Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Kosovo U17 Drejtëpërdrejt Pikët, 2023 Orar, Rezultat 11 tet 2022 — Kosovo U17 ... Kisha ortodokse malazeze u themelua kohët e fundit dhe ndiqet nga një pakicë e vogël e malazezëve edhe pse nuk është në bashkësi me ndonjë kishë tjetër të krishterë ortodokse, pasi ajo nuk është e njohur zyrtarisht. Gjatë tensioneve të intensifikuara midis grupeve fetare gjatë luftës në Bosnje, Mali i Zi ka mbetur mjaft i qëndrueshëm, kryesisht për shkak se popullsia e tij ka një perspektivë historike mbi tolerancën fetare dhe diversitetin e besimit. [12] Kushtetutat e mëparshme miratuan serbokroatishten si gjuhë zyrtare në Republikën Socialiste të Malit të Zi dhe standardin ijekav të gjuhës serbe gjatë periudhës 1992–2006. (TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i (TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 3 nëntor 2023 6 sht 2023 — Kamp Europian U17 Kual - rezultati i drejtpërdrejtë, tabelat. [Transmetim] Shqipëria U17 Mali i Zi U17 transmetim i drejtp 16 minuta më parë — 6 ditë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 2 nën 2023 — Kosova U17 GRUPI G: Holanda, Turqia, Norvegjia, ... (sporti#) Zvicra Kosova 2022 18 nëntor 2023 3 ditë më parë — [[SPORT TV! ]] Shqipëria Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 19 nën 2022 — (HD LIVE===) Suedia U17 Shqipëria U17 2022 20 tetor 2022. 0 ... Zvicra Kosova drejtpërdrejt falas 18 nëntor 2023 3 ditë më parë — transmetim i drejtpërdrejtë 9 shtat 30 Shqipëria U21 Mali i Zi U21 drejtpërdrejt falas 17 tetor 202 17 tet Hungari drejtpërdrejt) U18 ... Një e treta e shqiptarëve janë katolikë (8, 126 në censusin e vitit 2003) ndërsa dy të tretat (22, 267) janë kryesisht myslimanë synitë. Në vitin 2012 një protokoll i miratuar nga qeveria malazeze e njeh Islamin si fe zyrtare në Mal të Zi, siguron që ushqime hallall do të shërbehen në objekte ushtarake, spitale, konvikte dhe të gjitha objektet sociale; si dhe grave myslimane do t'i lejohet mbajtja e shamisë në shkolla dhe institucione publike, si dhe të sigurojnë që myslimanët të kenë të drejtën të marrin të premten ditë pushimi, në mënyrë të pjesmarrjes në namazin e xhumasë. [13] Malazezët, kanë qenë historikisht anëtarë të Kishës ortodokse serbe (të qeverisur nga Metropolitanati i Malit të Zi dhe Bregdetit) dhe krishtërimi ortodoks serb është feja më e popullarizuar sot në Mal të Zi. Shqipëria U17 Mali i Zi U17 2022 21 nëntor 2023 Online 1 orë më parë — Shqipëria U17 Mali i Zi U17 2022 21 nëntor 2023 Online 17 minuta më parë — Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë ... St Mark S Episcopal Group 11 minuta më parë — [TRANSMETIM TELEVIZIV>>>>]] Shqipëria U17 Mali i Zi U17 shiko live 21.11.2023 17 orë më parë — U17 | UEFA Women's U-17 Euro Qualifying ... netPërfaqësuesja e Kosovës U17 në... Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 Sh 22 orë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Shqipëria U21 Mali i Zi U21 drejtpërdrejt falas 17 tetor 202 17 tet 2023 — Kosova... [14] Institucionet fetare nga Mali i Zi kanë të drejta të garantuara dhe janë të ndara nga shteti. Feja e dytë më e madhe është Islami, që përbën 19% të popullsisë së përgjithshme të vendit. Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 6 ditë më parë — 6 nën 2023 — Anglia U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 06/11/2023 Kombëtaret U17 dhe U19 mësuan kundërshtarët e kualifikimeve ... [FUTBOLLI**] Shqipëria U19 Sllovenia U19 shiko live 21 2 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20/11/2023 Transm 2 orë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 ... Në shumicën e gjuhëve evropiane të perëndimit, emri i vendit pasqyron një përshtatje të emrit venedikas Montenegro (latinisht mons "mal" + niger "i zi"). 10 Gjuha maqedone 529 0. 09 Gjuha malazezo-serbe 369 Gjuha hungareze 225 Gjuha kroato-serbe 224 Gjuha angleze 185 Gjuha gjermane 129 Gjuha sllovene 107 Gjuha rumune 101 gjuha zyrtare 3. 318 gjuhë rajonale 458 24. Groupe de cspefurtado (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË==) Turqia U19 Shqipëria U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 14 tetor 2023 Shqipëria U17 ndeshet me Kosovën në Kukës, më 14 dhe ... Shqipëria U17 Mali i Zi U17 transmetim i drejtpërdrejtë 21 n 16 minuta më parë — 1 ditë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Shqipëria U21 Mali i Zi U21 drejtpërdrejt falas 17 tetor 202 ... Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 Transmetim 24 orë më parë — U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 5 ditë më parë — drejtpërdrejt falas 20 Mali i Zi U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt Ishujt ... (shikoni*) Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 20 4 ditë më parë — Mali i Zi, Letonia Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 (transmetim#) Suedia U17 Shqipëria U17 drejtpërdrejt live 20 ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page