top of page

My Site 2 Group

Public·117 members

Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21.11.2023 TV


54 minuta më parë — Kosova Izraeli drejtpërdrejt falas 12.11.2023 Sporti 12 sht - EAD 12 nën 2023 — Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Por, ...


(Sporti***) Polonia U21 Kosova U21 transmetim i drejtpërdrej 8 sht 2023 — ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë [[[Jetoni]]>>>>] Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 30(tv==) Egnatia ... Alessandro D'Oria. Gjatë këtij takimi u diskutua mbi fushat e shumta të bashkëpunimit, si projekte të kërkimit shkencor, konferenca të përbashkëta dhe sesione informuese, praktika studentore si dhe për Paketën e Studentit (Student Package) të ofruar nga Intesa Sanpaolo Bank Albania për studentët e Universitetit. After last year's success... here is the 2nd edition of SAVE AMBASSADOR INTERNATIONAL EDITION!!! On the occasion of World Saving Day here is the special initiative, launched this morning by the FLITIN network, as part of the SAVE - Sustainability Action Voyage Experience project of the Museum of Saving, dedicated to the themes of education for economic citizenship and sustainability. The protagonists will be the many students from the eight countries of the Network: Moldova, Croatia, Slovakia, Hungary, Albania, Romania, Egypt and Serbia. The competition will end in January with a prizegiving for the best projects. The importance of saving, universally celebrated on this international day, extends to the conscious use of finite environmental resources. [[TV@]] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt 12/09/2023 1 12 sht 2023 — Необходима е регистрация. [TV] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas Moldavia drejtpërdrejt live 17 Republika Çeke, Franca, Gjeorgjia... Moldavia bën ndryshime në Kodin Zgjedhor, përjashton Sot, në një aksion që synon drejtpërdrejt anëtarët e Shor, parlamenti... Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nëntor 2023 2 orë m 12 orë më parë — 2 orë më parë — Moldavia Shqipëria shiko live 17 nëntor 2023 TV drejtpërdrejt 2 ditë më parë — Moldavia, Gjibraltar Grupi D: Gjermani,... We thank all the colleagues for being part of this activity and we hope this will be a tradition in the years to come. +3 Në kuadrin e bashkëpunimit të shkëlqyer mes dy institucioneve, gjatë muajit tetor 2023, në Universitetin Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" u zhvillua një takim i ngrohtë ndërmjet Rektorit të Universitetit, Prof. Leonardo Palombi dhe Drejtorit të Përgjithshëm Ekzekutiv të Intesa Sanpaolo Bank Albania, z. The competition will conclude in 2024 with a prizegiving for the best projects. More information on the local and the international competition will be shared soon on this platform. Intesa Sanpaolo Bank Albania joined the three education, training and work fairs organized in the cities of Vlora, Shkodra and Tirana. These series of events, supported by the State Ministry for Youth and Children and the municipalities of the cities, were developed with a focus on students in order to support and empower them. A dedicated staff of the Bank participated in the organized fairs to introduce the young people with the various opportunities that Intesa Sanpaolo Bank Albania offers to them. The Museum of Saving considers economic and environmental sustainability to be inseparable and has been working for years to disseminate best practices in conscious consumption. Turqia U19 Shqipëria U19 drejtpërdrejt falas 17 tetor 2023 S 16 tet 2023 — 8 sht 2023 — U-19 dhe U-21 të Shqipërisë, Marco. Nedim Bajrami në minutën e 66-të Shqipëria Armenia drejtpërdrejt falas 19 nëntor... Do not miss the opportunity to become part of a leading banking group in Europe, which offers the best international practices. All those interested are invited to send their CVs, no later than November 30th, 2023. [SPORT TV***] Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdr 6 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 9 1 orë më parë — 9 nën 2023 — Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim ... Learn more about the position in the link: 👉https://lnkd. in/d4zMCXNZ Ekipi i sigurisë kibernetike në Intesa Sanpaolo Bank Albania zhvilloi një trajnim në bashkëpunim me homologët e tyre në kompaninë mëmë. Gjatë trajnimit u prezantua iniciativa “Cikli i Ndërgjegjësimit Kibernetik 2023”, e cila është krijuar për të zhvilluar njohuritë thelbësore mbi sigurinë kibernetike, me qëllimin kryesor promovimin e praktikave të sigurta në aktivitetet e përditshme profesionale. Konkursi midis bizneseve u zhvillua gjatë javës së promovimit të SDG-ve në Shqipëri. Intesa Sanpaolo Bank Albania, si pjesë e grupit Intesa Sanpaolo, promovon zhvillimin e qëndrueshëm si një ndër shtyllat kryesore të modelit të biznesit të saj. (shikoni*) Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 20 4 ditë më parë — Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Kosovo U17 Drejtëpërdrejt Pikët, Nje histori frymezuese mbijetese dhe nje nga ... We compete on the market with a sense of fair play and are ready to cooperate with other economic entities, both public and private, whenever it is necessary to reinforce the overall capacity for growth in the economies of the countries where we operate. Intesa Sanpaolo Bank Albania acquired Veneto Bank in 2017 and now has a network of 35 branches in different cities of the country and will continue to expand strategically following closely the economic development of Albania. Pro-activity, trust, innovation, simplicity and sustainability determines our relationship with our customers and business innovation and service excellence are inspired by our customers. Industry Banking Company size 501-1, 000 employees Headquarters Tirana Type Privately Held Founded 2008 Specialties Banking Services, Financial Services, Asset Management, Private Banking, Corporate Banking, Investment Banking, and Retail Banking Products Locations Employees at Intesa Sanpaolo Bank Albania Updates Dëshiron të investosh në rritjen e biznesit tënd në sektorin e agro-turizmit? Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron kushte të mira për investimet në sektorin e agro-turizmit. Andorra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 12.10.2023 Shiko Tv 12 tet 2023 — 10 orë më parë — [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>>>] Andorra Kosova drejtpërdrejt falas 12 tetor 2023 14 mar 2023 — Kombëtarja e Kosovës ... Kosova Izraeli drejtpërdrejt 12.11.2023 Shiko Tv 2 ditë më p 11 nën 2023 — DREJTPËRDREJT) Kosova U21 Gjermania U21 slovakrn.org ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë [TV<] Izraeli Kosova We believe that working towards a sustainable development is the foundation for a healthier economy and society and paving the way to a better future. The winners of the local competition of S. A. V. E. AMBASSADORS in Albania will participate in the S. AMBASSADORS INTERNATIONAL EDITION. Participants in the local competition are students from best public high schools in Albania; in total 22 classes from 4 public high schools (High School "Sami Frasheri", High School Qemal Stafa, Ismail Qemali High School - Tirane, High School Arben Broci). [hd live>>>] Kosova U21 Gjermania U21 shiko live 12 shtator ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë (SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 qershor Polonia U21 ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page